انتشارات چشم ساعی

چاپ کتاب، تبدیل پایان نامه به کتاب، مجوز چاپ کتاب

انتشارات چشم ساعی

چاپ کتاب، تبدیل پایان نامه به کتاب، مجوز چاپ کتاب

۱ مطلب در تیر ۱۳۹۶ ثبت شده است

  • ۰
  • ۰

شابک قابلیت تبدیل به بارکد را دارد و ناشران می توانند با استفاده از نرم افزار تولید شده توسط موسسه خانه کتاب شابک کتاب خود را به بارکد تبدیل نمایند.

 

بارکد (رمزینه، رمز میله، کدمیله‌ ای) نوعی نمایش تصویری اطلاعات بر روی سطوح است که اطلاعات آن توسط ماشین قابل بازخوانی می باشد.

بارکدهای اولیه اطلاعات را در قالب عرض و فاصله خطوط موازی چاپ شده ذخیره می‌کردند و به صورت یک دسته از خطوط مستقیم موازی دیده می‌شدند اما امروزه بارکدها ممکن است  بسته به نوع  به شکل دو بعدی، یک دسته نقطه، یک دسته دایره هم مرکز و یا به صورت مخفی شده در تصاویر نیز ظاهر شوند. بارکدها توسط یک پویشگر نوری که دستگاه بارکدخوان نامیده می‌شود بازخوانی می‌شوند و اگر در تصاویر مخفی شده باشند توسط نرم‌افزار خاصی از آن بیرون کشیده می‌شوند. بارکدها به صورت گسترده‌ای در پیاده‌سازی سیستم‌های جمع‌آوری خودکار اطلاعات شناسه‌ها که سرعت و دقت ورود اطلاعات را بالا می‌برند کاربرد دارند.

برای دریافت بارکد کتاب خود می توانید از سرویس تبدیل شابک به رمزینه استفاده کنید. برای این منظور وارد سایت شابک به آدرس www.isbn.ir شوید و از پایین صفحه گزینه تبدلی شابک به بارکد را انتخاب کنید.

تبدیل شابک به بارکد

در پنجره باز شد مانند نمونه تصویر زیر کافی است طبق راهنمای زیر بخش های مربوطه را تکمیل کنید:

  1. در بخش اول شابک کتاب مورد نظر را بر اساس فیلد های شناسه پیشوند، کد کشور، کد ناشر، کد کتاب و رقم کنترل تکمیل کنید، در صورتی که شابک کتاب شما صادر شده باشد می توانید از ناشر کتاب خود آن را مطلع شوید و یا در صورتی که کتاب شما در کتابخانه ملی ثبت شده باشد با جستجو در این سایت نیز می توانید شابک کتاب خود را مطلع شوید. شابک کتاب یک شماره مانند: ۹۷۸-۶۰۰-۸۴۱۹-۷۹-۲ خواهد بود که به ترتیب هر بخش کد را در فیلد مربوطه وارد می کنید.
  2. در بخش دوم سایز کتاب خود را مشخص می کنید، که صرفا برای اندازه ظاهری بارکد تولید شده کاربرد دارد، مثلا سایز بازکد تولید شده برای کتاب قطع خشتی نسبتا بزرگتر از بارکدی است که برای کتاب با سایز قطع جیبی تولید می شود. همچنین می توانید در این بخش اندازه و سایز مورد نظر را بر روی “تنظیم دستی اندازه ها” تنظیم کنید تا در بخش سوم بتوانید بر اساس اندازه و پیکسل دلخواه سایز عکس بارکد تولید شده را مشخص کنید.
  3. در بخش سوم فرمت فایل مورد نظر را انتخاب کنید. و درصورتی که سایز کتاب را در بخش قبل بر روی “تنظیم دستی اندازه ها”  تنظیم کرده اید می توانید عرض و ارتفاع میله های بارکد را در تصویر تولید شده مشخص کنید.
  4. با کلیک بر روی گزینه بارکد، بارکد مورنظر برای شما تولید می شود.

تبدیل شابک به بارکد

 

تبدیل شابک ۱۰ رقمی به ۱۳ رقمی

درصورتی که شماره شابک ۱۰ رقمی در اختیار دارید باید پیش از تبدیل به بارکد باید با  استفاده از نرم افزار تبدیل شابک ۱۰ به ۱۳ رقمی موجود در سایت http://www.isbn.ir ، آن را به ۱۳ رقمی تبدیل کنید. سپس در نرم افزار تولید رمزینه وارد نمایید.

تبدیل شابک به بارکد

 

نکات قابل توجه جهت تولید و چاپ بارکد:

  1. بارکد را با استفاده از نرم افزاری تولید نمایید که قابلیت تولید بارکد با فرمت­های برداری نظیر Emf را داشته باشند. در این فرمت اگر اندازه بارکد تولیدی در حد معمول دچار تغییر شود از کیفیت بارکد کاسته نخواهد شد.
  2. تا آنجا که امکان دارد اندازه استاندارد بارکد تولید شده توسط نرم افزار را تغییر ندهید
  3. در صورت تغییر اندازه، بارکد نباید بیش از ۴۰% درصد فشرده گردد یا از میله های تولید شده میله ای حذف شود.
  4. زنگ میله های بارکد با رنگ پس زمینه باید همخوانی داشته باشد.
  • انتشارات چشم ساعی